Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
California Seafood Salad
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelolive oil
2 EsslöffelSherry vinegar
cloves garlic minced
2 Esslöffellemon juice fresh
 Ground white or black pepper to taste
1 1/2 x ca. 450 gCooked halibut, haddock, orange roughy, or bass, flaked into large chunks
2 mittelTomatoes diced
1/2 Tassered onion diced
1/2 x ca. 450 gCooked baby red potatoes, halved
12 Thin slices avocado
1/4 Tassecapers small
die Zubereitung:

Combine the oil, vinegar, garlic, lemon juice, and pepper in a small bowl.

Mix together the fish, tomatoes, onion, and potatoes in a salad bowl. Add the dressing to the salad and toss. Top the salad with avocado and capers and serve. Serves 6 Typed in MMformat by cjhartlin@msn. Com


Anmerkungen zum Rezept:
keine