Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cambridge Dry Rub
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tassebrown sugar
2 Esslöffelsalt
3 EsslöffelBlack pepper; fresh ground
3 Esslöffelchilli powder
2 Esslöffelcumin
2 Esslöffelpaprika
1 Teelöffelgarlic powdered
1 TeelöffelLemon pepper
die Zubereitung:

In the top half of a double boiler set over simmering water, combine all the ingredients. Cook for about 20 minutes, stirring every 5 minutes or so, until the sugar begins to melt and mixture thickens. Remove from the heat and let the mixture cool to 100 F.

Pass the mixture through a sifter. Use immediately or store in a cool, dark place for several months.


Anmerkungen zum Rezept:
keine