Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Carrot And Swede Duchess
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
750 GrammCarrots and swede; peeled and cubed (1
 1/2lb)
25 GrammButter; (1oz)
Egg yolk; size 3
 salt
 black pepper freshly ground
 nutmeg grated
die Zubereitung:

Place the carrot and swede cubes into a large pan of boiling salted water and cook for 10-15 minutes until tender. Drain well.

Sieve or mash until smooth then beat in the butter, egg yolk, seasoning and nutmeg. Allow to cool.

Preheat oven to 200 C, 400 F, Gas Mark 6.

Spoon the vegetable pur, e into a piping bag fitted with a star nozzle. Pipe pyramids of mixture onto a greased baking tray and bake for 20-25 minutes until golden brown.

Christmas but any special occasion for entertaining.


Anmerkungen zum Rezept:
keine