Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Carrots And Raisins Revisited
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TassePlain nonfat or lowfat yogurt
1 Esslöffelbrown sugar packed
1/4 Teelöffelorange peel
2 Esslöffelorange juice
1/4 TeelöffelGround nutmeg or cardamon
 L/4 teaspoon Tabasco® pepper sauce
Medium-size carrots; peeled and shredded
 Coarsely, up to 7
3 Tasseraisins dark
3 EsslöffelChopped cashews; almonds or pecans
die Zubereitung:

Line medium-size strainer with double thickness of rinsed cheesecloth or triple layer of white paper towels. Place strainer over large bowl or measuring cup. Spoon yogurt into strainer. Let drain 1 1/2 hours. Scrape drained yogurt into medium bowl. Discard draining liquid. Stir in brown sugar, orange peel, juice, nutmeg, Tabasco pepper sauce until smooth. Add carrots and raisins and toss to coat. Cover and chill 20-30 minutes before serving. Just before serving, sprinkle with cashews.


Anmerkungen zum Rezept:
keine