Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chantal's Baked Crab Dip
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 PackungSoftened cream cheese; (8-ounce)
1 x ca. 450 gBackfin crabmeat
2 Teelöffelonion minced
2 Teelöffellemon juice
1/2 Teelöffelsalt
1/4 x ca. 450 gSharp Swiss cheese; (or any aged cheese)
1/2 TasseAny grated cheese; (mozzarella, yellow,
 Cheddar, etcup)
die Zubereitung:

Mash cream cheese with fork till creamy. Remove any shells from crabmeat (and double-check). Combine cream cheese, onion, lemon juice, salt, and Swiss cheese. Mix well. Add crabmeat. Place mixture in 1 1/2-quarts baking dish and sprinkle grated cheese on top. Bake in oven at 350 degrees till cheese bubbles (approximately 30 minutes).

Chantal


Anmerkungen zum Rezept:
keine