Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesy Potatoes with Basil
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseFat-free cottage cheese
4 x ca. 30 gGoat cheese; (chevre)
1 TasseFirmly packed basil leaves
4 grossPotatoes; peeled and thinly sliced
1/2 TasseFat-free milk
2 Esslöffelflour
 black pepper freshly ground
1/2 TeelöffelSalt
1/3 TasseParmesan cheese freshly grated
die Zubereitung:

1. In a blender, combine cottage and goat cheeses. Stir in basil. Combine milk and flour until smooth.

2. Spray a 9-by-9-inch baking pan with olive or canola oil. In pan, place a layer of potatoes; cover with cheese-basil mixture, salt, pepper. Repeat.

3. Add a final layer of potatoes; top with Parmesan cheese and pepper. Cover with milk. Bake in a 400-degree oven for 50 minutes or until potatoes are tender and golden brown. Serves 6.

Per serving: 237 calories, 15.3g protein, 7.8g fat (5g saturated), 27.5g carbohydrates, 3.5g fiber, 557mg sodium.

by MM_Buster v2.0l.


Anmerkungen zum Rezept:
keine