Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Batter Pudding
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gTart cherries; pitted
1/4 Tasseflour
1 Prisesalt
1/3 Tassesugar granulated
eggs
1 Tassemilk
4 EsslöffelBrandy or 3 tablespoons kirsch
 Confectioners' sugar; (for sprinkling)
die Zubereitung:

Heat oven to 350 degrees. Butter baking dish and sprinkle with granulated sugar. Add cherries to the dish. Make batter: Sift flour into a bowl with salt, stir in sugar and make a well in the center. Add eggs to well and whisk them until mixed. Whisk in half the milk, gradually drawing in the flour. Stir in remaining milk to make a smooth batter. Pour batter over cherries and bake in heated oven until clafoutis is done, 35-45 minutes. Sprinkle brandy or kirsch over hot pudding and serve hot or warm. The clafoutis will sink slightly as it cools. Sprinkle with confectioner's sugar just before serving.


Anmerkungen zum Rezept:
keine