Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Veal roast florentine... magazine *** jo
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 x ca. 450 gBoneless breast of veal
1/4 Teelöffelpepper
2 Teelöffelpoultry seasoning
2 Teelöffelbasil
1 1/2 Teelöffelgarlic powdered
20 x ca. 30 gFrozen chopped spinach;drain
1 Teelöffelsalt
2 TasseMozzarella shredded
Red or yellow pepper;chopped
2 Esslöffelolive oil
13 3/4 x ca. 30 gchicken broth
1/4 TasseWhite wine; dry, or water
3 Esslöffelcornstarch
die Zubereitung:

Directions - Season Outsid Of Meat With Pepper, 1/2 T Ea Poultry Seasonin, Basil And Garlic Powder;Turn Meat Over. Combine Spinach, Salt, Cheese, And Red Pepper With Remaineing 1 1/2 T Ea Poulty Seasoning And Basil, An 1 T Garlic Powder. Spread Evenly Over Meat. Tightly Roll Up Meat; Tie With String At 1 In Intervals. Heat Oil In Dutch Oven Or Heavy Roasting Pan; Brown Roast Onall Sides Pour Broth On Top. Cover Tightly; Roast At 350F For 1 1/2 Hours Or Until 165F Internal Temp. Remove Roast To Carving Board; Keep Warm. Strain Liquid And Skim Fat.

Combine Wine And Cornstarch, Stir Into Liquid. Bring To Boil, Simmer 5 Min, Stirring, Until Thickened. 524cal, 58g pro, 58g protein, 7g carbo, 27g fat, 628mg sodium, 245 mg cholesterol.


Anmerkungen zum Rezept:
keine