Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese cake with blueberry topping
Zutaten für 100 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5 1/2 ca. 1 Literwater cold
2 x ca. 450 gButter Print Sure
1 1/4 x ca. 450 gMilk; Dry Non-Fat L Heat
8 x ca. 450 gCake Mix Cheese 4LB
3 x ca. 450 gCookie Sugar 10 Oz #10
3/4 x ca. 450 gSugar; Granulated 10 Lb
8 3/4 DosePie Fil Blueberry #10
die Zubereitung:

Pan: 18 By 26-Inch Sheet Pan Temperature: 350 F. Oven

1. Combine Butter Or Margarine, Crumbs, And Sugar In Mixer Bowl. Blend Thoroughly.

2. Measure 2 1/4 Qt (About 2 Lb 14 Oz) Crumb Mixture Into Each Pan. Press Rimely Against Bottom And Sides Of Pan. Bake Crust 5 Minutes Cool; Set Aside For Use In Step 8.

3. Reconstitute Nonfat Dry Milk In Cold Water. Add Cheese Cake Mix. Blend At Low Speed 30 Seconds. Scrape Down Bowl. Whip At Medium Speed 2 Minutes.

4. Pour 1 1/4 Gal Filling Into Each Crust.

5. Chill 1 Hour Or Until Ready To Serve.

6. Spread About 2 Qt Filling Over Each Chilled Cake.

7. Cut 6 By 9.


Anmerkungen zum Rezept:
keine