Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Daikon Radish Remoulade
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gDaikon radish; (available at
 Specialty produce
 Markets andmany
 Supermarkets),
 Peeled
3 EsslöffelDijon mustard
4 Esslöffelolive oil
1 Teelöffelwine vinegar
1/4 Tasseparsley leaves minced, fresh
die Zubereitung:

Cut the daikon into 2-inch-long fine julienne strips or grate it coarse. Rinse a large bowl with hot water, dry it, and in it whisk the mustard with 3 tablespoons hot water. Add the oil in a slow stream, whisking until the dressing is emulsified, and whisk in the vinegar and salt and pepper to taste. Add the daikon strips and the parsley and toss the mixture well.


Anmerkungen zum Rezept:
keine