Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Davids Stir Fry
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Lemon juice
1 x ca. 450 gAsparagus tips
1 PackungFrozen petite peas
cloves garlic
3 Esslöffelolive oil
Scallions
1 x ca. 450 gshrimp cooked
Bowl mixed salad greens
 salt
 black pepper
 chives fresh
die Zubereitung:

Simmer asparagus and petite peas in water seasoned with salt until tender. Drain well. Rub a saute pan with garlic. Heat 1 tablespoon oil and saute over medium heat the garlic and scallions. Add another tablespoon oil. Add shrimp and saute 2 minutes. To greens in salad bowl, drizzle on 1 tablespoon oil and lemon juice. Season with salt and black pepper. Toss together well. On each serving plate pile some greens. Top with shrimp mixture. Arrange asparagus mixture around shrimp and top with chopped chives. Season lightly with salt and pepper to taste. Serve immediately.

Approximately 6-8 minutes.

Per serving (excluding unknown items): 938 Calories; 49g Fat (46% calories from fat); 107g Protein; 21g Carbohydrate; 885mg Cholesterol; 1045mg Sodium


Anmerkungen zum Rezept:
keine