Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Deviled Eggs
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Dose(16oz) garbanzo beans
1/4 TassePlain yogert; (non-fat)
1 Esslöffeldijon mustard
1 Esslöffellemon juice
Clove finely chopped garlic
 salt
 pepper
12 egg whites halved
die Zubereitung:

This is in response to the request for deviled eggs that is very low fat and taste just like the real thing. It is from "Life Tastes Better Than Steak" Cookbook.

Blend, beat, mash or chop beans. Add yogert, mustard, lemon juice, salt, pepper and garlic. Mix well an fill egg whites. Chill well and enjoy.

Option: Garnish with hot sauce just before eating.


Anmerkungen zum Rezept:
keine