Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Easy Crumbed Chicken
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Crumb Mixture
1 TasseToasted breadcrumbs
1/3 Tasseflour
2 Teelöffelpaprika
2 Teelöffelturmeric
1 Teelöffelcumin
2 Teelöffelsugar
2 Teelöffelparsley dried
1 TeelöffelGarlic powder; (I prefer smearing chicken pieces with freshly crushed garlic), up to 2
 Salt and pepper; (according to individual taste)
die Zubereitung:

* for approx. 2 chicken cut into pieces:

Nb don't leave out the sugar - it somehow helps the crumbs to stick to the chicken. Mix up crumb mixture. Toss chicken in crumbs. Bake for 45 - 60 mins uncovered at 180 °C (350F). Chicken is done when you poke it with a knife and the juices that run out are clear. A trick I discovered was to spray the chicken with a little water 1/2 way through the cooking process. This can be served cold for lunch in summer and also can be heated up shabbat morning since it is dry.


Anmerkungen zum Rezept:
keine