Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Easy Rosemary Sourdough Bread
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 PackungBread mix; (18 oz)
2 EsslöffelSnipped dried tomatoes
1 Teelöffelrosemary dried
3/4 TassePlus 2 Tbls very warm water
1 EsslöffelButter melted
die Zubereitung:

Combine bread mix, yeast package (in mix box), dried tomatoes, rosemary and mix well. Add water and stir to form soft dough. Knead on lightly floured surface until smooth and elastic. Add flour if too sticky. Cover and let rest 10 minutes. Form into ball and place on greased baking sheet. Cover and let rise until doubled, about 45 minutes. Bake at 400 degrees for 25 to 35 minutes or until done. Cool on rack. Brush with melted butter.


Anmerkungen zum Rezept:
keine