Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Eddy Raven's Red Beans And Rice
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Ham bone
1 x ca. 450 gDried red beans
1 x ca. 450 gHam hocks; smoked sausage, or
 sausage hot
1 grossOnion chopped
1 Tassegreen onions chopped
1/2 Clove garlic minced
1/4 Tasseparsley chopped
bay leaves
1/4 Tassebutter
 salt
1 EsslöffelEddy Raven's MexiCajun Gourmet Sauce
die Zubereitung:

Bring beans, ham bone and water to a rolling boil for a couple of minutes. Then let them soak in that same water overnight (put in fridge). In the morning, brown sausages first and drain grease. Bring the beans to a boil once again and add all other ingredients. Reduce heat and simmer for at least 3 hours. Beans should become very creamy. Serve over hot fluffy rice. Season to taste with Eddy Raven's MexiCajun Gourmet Sauce


Anmerkungen zum Rezept:
keine