Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fall Harvest Muffins
Zutaten für 12  Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tasseall-purpose flour
1/3 Tassesugar
1 Esslöffelbaking powder
1 Teelöffelcinnamon ground
1/4 TeelöffelBaking soda
1/4 Teelöffelallspice gound
1/4 Teelöffelnutmeg ground
1 TasseApple cider or apple juice
1/3 Tassevegetable oil
1/4 Tassemaple syrup pure
1 grossEgg, beaten to blend
1 Teelöffelvanilla extract
Rome Beauty or other baking apple (about 8 oz), peeled, cored, grated
1 Tassegolden raisins
3/4 TasseCoarsely chopped walnuts (about 3 1/2 oz)
die Zubereitung:

Position rack in center of oven and preheat to 400'F. Line twelve 1/3-C muffin cups with paper liners. Combine flour, sugar, baking powder, ground cinnamon, baking soda, ground allspice and nutmeg in large bowl. Whisk apple cider, vegetable oil, maple syrup, egg and vanilla extract in medium bowl to blend. Add to dry ingredients and mix just until combined. Fold in grated apple, golden raisins and chopped walnuts. Divide batter equally among prepared muffin cups. Bake until muffins are brown and tester inserted into center of muffins comes out clean, about 28 minutes. Transfer muffin tin to rack and cool.

Bon Appetit/October/94 Scanned & edited by Di Pahl & <gg>


Anmerkungen zum Rezept:
keine