Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Farfalle with Tomato And Bacon
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gBow tie pasta
Thick slices of bacon, cut crosswise in 1/2-in strips
2 Esslöffelolive oil
Onion large, chopped
Medium tomatoes, diced
2 Esslöffelwater
1 PriseDried red chili flakes
 salt
1/3 TasseFine chopped parsley leaves
1 Esslöffelbasil chopped
1/3 Tasseparmesan grated
 black pepper freshly ground
die Zubereitung:

Cook pasta in a large pot of lightly salted boiling water until cooked al dente; drain.

In a large, deep skillet, cook bacon on medium heat, stirring occasionally, until crisp. Transfer to paper towels using a slotted spoon. Pour off all but about 1 tablespoon of bacon fat; add oil and onion. Cook on medium, stirring, until golden brown and softened. Stir in tomato, water, chili flakes and salt to taste. Cook 5 minutes.

Add herbs, bacon and pasta; cook until heated through. Remove from heat and toss with Parmesan. Season to taste with black pepper.

From article by Cathy Thomas, Orange County Register, in the Buffalo News.

01, 99


Anmerkungen zum Rezept:
keine