Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fava Bean Soup (Egypt)
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseFava beans; soaked in
6 Tassewater
 salt
 pepper
1 Teelöffelcumin
Cloves garlic crushed
1/4 Tasseolive oil
1/4 Tasselemon juice
2 EsslöffelFresh coriander leaves; finely chopped
 Or parsley
die Zubereitung:

Drain the fava beans but reserve the water. Skin the beans and place in a saucepan. Measure the reserved water, and top up if necessary to alike 6 cups; then bring to a boil. Cover the saucepan and cook over low heat for about 1 hour or until the fava beans are tender. Puree in a blender.

Return the puree to the saucepan and stir in the remaining ingredients except the coriander leaves or parsley. Bring to a boil and cook for about 5 minutes over low heat. Serve in individual bowls garnished with the parsley or coriander leaves.

*Hanneman >"Fool Nabed, " From The Lands Of Figs And Olives, Habeeb Salloum

MM_Buster v2.0l.


Anmerkungen zum Rezept:
keine