Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Enchilada bake
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Teelöffelcorn oil
1/2 grossOnion chopped
20 MilliliterGarlic, Minced or
 Pressed
1 TasseBlack Beans, Cooked &
 Drained & Rinsed
1/2 TasseKernel Corn Cooked & Drained
1 Teelöffelcumin
1 TassePrepared Salsa Divided
Corn Tortillas
1/4 TasseMonterey Jack shredded
 cheese
die Zubereitung:

1. in a Large Skilet Heat Oil Over Medium-High Heat. Saute Onion and Garlic 2-3 Minutes. Add Beans, Corn, Cumin & 1/2 C. Salsa. Cook 3 To 4 Minutes, Coarsely Mashing Beans With the Back Of a Spoon. 2. Tortillas Roll Better If Heated. Moisten Lightly & Stack Between Pieces Of White Paper Toweling.

Wrap With Foil & Heat in 350 Degree oven 10 Minutes or Place Opened Package Of Tortillas in Micro-Wave and Microwave on High About 1 Minute.

3. Spoon 1/3 C. Of the Filling Onto Each Tortilla. Roll l Up. Spoon 1/4 C. Of Salsa Into a Small Baking Dish. Arrange Tortillas, Seam Side Down. Top With the Remaining Salsa, Adding More If Necessary To Top All the Enchiladas. Cover. Bake e in a 350 Degree oven 15 To 20 Min. Uncover; Top With Cheese. Bake 2 Minutes or Longer or until Cheese Is Melted.


Anmerkungen zum Rezept:
keine