Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Garlic Lovers' Vegetable Soup
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelolive oil
1 TasseOnion chopped
2 Esslöffelgarlic minced, fresh
Stalk celery; thinly sliced
1 grossCarrot diced
Ripe tomato; (peeled & seeded),
 Diced
1/2 Tassezucchini diced
1/2 TasseCabbage finely chopped
4 TasseVegetable broth
1/2 TeelöffelSalt and pepper; (or more to taste)
1/2 Teelöffelmarjoram dried
1/4 Teelöffelthyme dried
1/4 Teelöffelcoriander ground
1/2 TasseFinely chopped broccoli flowerets
1 Esslöffelparsley fresh, minced
1 Esslöffelbasil minced, fresh
die Zubereitung:

Heat the oil in a large, nonstick Dutch oven over medium high heat. Add the onion and cook, stirring frequently, until onion begins to brown, 5 to 7 minutes. Add garlic and cook, stirring, 1 minute.

Add celery, carrot, tomato, zucchini, cabbage, broth, salt, and dried herbs and bring to a boil. Reduce heat, cover, and simmer 5 minutes. Add broccoli, parsley, and basil, and simmer 5 minutes.


Anmerkungen zum Rezept:
keine