Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Aleecha (vegetable stew)
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 grossOnions sliced
1 1/2 x ca. 450 gPotatoes, cut into chunks
Cabbage, cut into eigths
1/2 Head cauliflower, break into pieces
 4-5 carrots, cut into 1/2 inch pieces
1/4 x ca. 450 gButter, seasoned
1 Esslöffelcurry powder
 Boil the cabbage.
 Fry the onions in the butter until translucent
 Add curry powder, cook for one minute
die Zubereitung:

add 1/4 cup water to the onion mixture, cook for 5 minutes add carrots and potatoes and cook 15 minutes add cauliflower, cook 5 minutes add cabbage, cook for 15 minutes serves 8 Alecha - Vegetable Stew


Anmerkungen zum Rezept:
keine