Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Healthy David's - Vegetarian Meatloaf
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Block tofu; crumbled
 By hand to form small pieces
2 TasseBrown rice cooked
Red onions diced
Carrots chopped
Ribs leafy celery; chopped
1 kleingreen pepper chopped
6 ScheibeWhole wheat bread; crumbled
 And toasted into bread crumbs
1 TasseTamari soy sauce
1 Tassepeanuts chopped
 Or sunflower seeds; toasted
1/2 TeelöffelSavory
1 Teelöffeloregano
1/2 Teelöffelthyme
1/4 Teelöffelcumin
1/4 Teelöffelrosemary
1 Teelöffelpaprika
1/4 BundParsley minced
3/4 TasseTomato puree
1 Teelöffelcider vinegar
 Or brown rice vinegar
die Zubereitung:

Mix tofu, rice, and vegetables together. Add bread crumbs and rest of ingredients, except puree and vinegar, mixing well. If mixture is too dry, add a quarter- to half-cup water. "Meatloaf" should be firm, and not too liquidy. Lightly oil bread loaf pan or 4 by 4 square pan with safflower oil and place "meatloaf" in it. Mix puree and vinegar together and drizzle on top. Bake at 350 degrees for 1 hour, preferably on top shelf of oven.

Cerrillos, Santa Fe, Nm -> Meatloaf story by Alan C. Taylor for the new mexican, 5/14/97


Anmerkungen zum Rezept:
keine