Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Red devil's chili
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tasseonions grated
cloves garlic minced
Shallot bulb; minced
3 grossScallions minced
1 grossBell pepper chopped
1 x ca. 30 gOlive or other salad oil
2 ca. 1 Literwater
1 x ca. 450 gKidney, pink or pinto beans; washed, sorted and soaked
1 grossBayleaf crushed
1 TeelöffelMiso paste
1 TeelöffelMild or hot curry
1 Teelöffelbasil
1 Esslöffelpaprika
 chilli powder to taste
 salt
 pepper
3 grossTomatoes; chopped, Or
1 Dose(15 oz) peeled tomatoes
1 Dose(15 oz) tomato sauce
die Zubereitung:

In a large saucepan, saute onions, garlic, shallot, scallions, and green pepper in oil. Add water, beans, and seasonings. Simmer for 1 1/2 hours.

Add tomatoes and tomato sauce. Simmer for 1 hour more or until fork-tender. For spicier chili, use 2 or more cloves of garlic. Serve piping hot.


Anmerkungen zum Rezept:
keine