Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | onions grated |
1 | cloves garlic minced |
1 | Shallot bulb; minced |
3 gross | Scallions minced |
1 gross | Bell pepper chopped |
1 x ca. 30 g | Olive or other salad oil |
2 ca. 1 Liter | water |
1 x ca. 450 g | Kidney, pink or pinto beans; washed, sorted and soaked |
1 gross | Bayleaf crushed |
1 Teelöffel | Miso paste |
1 Teelöffel | Mild or hot curry |
1 Teelöffel | basil |
1 Esslöffel | paprika |
| chilli powder to taste |
| salt |
| pepper |
3 gross | Tomatoes; chopped, Or |
1 Dose | (15 oz) peeled tomatoes |
1 Dose | (15 oz) tomato sauce |
In a large saucepan, saute onions, garlic, shallot, scallions, and green pepper in oil. Add water, beans, and seasonings. Simmer for 1 1/2 hours.
Add tomatoes and tomato sauce. Simmer for 1 hour more or until fork-tender. For spicier chili, use 2 or more cloves of garlic. Serve piping hot.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |