Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | Dried hijiki seaweed |
| (can substitute wakame) |
2 Esslöffel | Rice Wine Vinegar |
2 Teelöffel | sesame oil |
2 Esslöffel | Sliced scallions; green part only |
1 Teelöffel | sugar |
| salt |
| white pepper freshly ground |
1 Tasse | Peeled; seeded, finely-diced cucumber |
In a bowl, pour warm water over seaweed and soak for 30 minutes, or until soft. Boiling hot water will leak out too much flavor. Drain the seaweed well. Mix all other ingredients and toss with the seaweed and cucumber. Check for seasoning.
Recipe
(Show # Mt-1A16)
Formatted for MasterCook by Joe Comiskey, aka Mr Mad - jpmd44a@prodigy. Com ~or- Mad-Squad@prodigy. Net
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |