Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
8 x ca. 30 g | Halibut |
4 | Soup bowls; stock |
2 Esslöffel | fish sauce |
4 | Stalks coriander |
2 | cloves garlic |
4 Scheibe | ginger |
1 1/2 Teelöffel | oil |
1 Prise | black pepper |
| Chilli |
| Soya sauce |
Wash and slice the fish into inch size. Crush and slice the ginger and garlic.
Heat the oil, add the crushed garlic and ginger and the chicken stock. Boil on high heat and add the fish for just two mins. Turn off the gas. Serve immediately garnishing with black pepper and fresh coriander.
Use dip if required.
Dip: Slice chilli and add the Soya sauce.
Carlton Food Network http://www. Cfn. Co. Uk/
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |