Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Indian-Style Sweet Potato Salad
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 mittelSweet potatoes; peeled and cubed
1 grossGranny Smith apple; cored and diced
1 Bundgreen onions chopped
1/3 Tassered wine vinegar
1/3 Tasselime juice fresh
1/4 Tassemolasses
1/4 TasseKetchup; low sodium
2 Esslöffeldijon mustard
1 Esslöffelcurry powder
1/4 Tasseraisins
Jalapeno minced
1/4 Tassecilantro chopped, fresh
die Zubereitung:

In a large pot, bring 2 quarts of water to a rapid boil over high heat. Throw your sweet potatoes in and cook until they can be pierced fairly easily with a fork but still offer a good amount of resistance, 8 to 10 minutes. Drain the potatoes, rinse with cold water, and refrigerate until chilled, at least 30 minutes.

In a medium bowl, combine all the remaining ingredients, and mix well. Add the chilled sweet potatoes, toss well to coat, and serve.

Per serving: 170.4 calories; 0.8 g fat (3.7% calories from fat); 2.6 g protein; 41.6 g carbohydrate; 0 mg cholesterol; 82 mg sodium


Anmerkungen zum Rezept:
keine