Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
| See part 1 for ingredients |
In a 5 qt Dutch oven, combine the first 8 ingredients; bring to a boil. Reduce heat; leaving cover ajar, simmer for 1-1/2 hours. Remove chicken; strain and reserve broth. Discard vegetables and bay leaves. When the chicken is cool enough to handle, remove skin and bones; discard. Cut chicken into bite-size pieces; set aside. Return broth to kettle; add tomatoes onions, parsley, ketchup, salt, rosemary, basil, garlic and pepper; bring to a boil. Reduce heat; leaving cover ajar, simmer for 45 min. Add beans, cheese and chicken; heat through. Yield: 12-14 servings.
Submitted to RecipeLu List by Ruth <pookypook@aol.com> by PookyPook
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |