Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Italian Spinach Dip
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseKraft Mayo Real Mayonnaise
1 TasseBreakstone's or Knudsen Sour Cream
Envelope Good Seasons Italian Salad Dressing Mix
1 PackungFrozen chopped spinach; thawed, well
 Drained (10 oz.)
1/2 TasseChopped red pepper; (optional)
1 DoseWater chestnuts; drained, chopped
 (optional) (8 oz.)
 Round sourdough bread; (or serve in
 Hollowed-out red
 Cabbage with
 Assorted fresh
 Vegetables)
die Zubereitung:

Mix mayo, sour cream and salad dressing mix until well blended. Add spinach and red pepper; mix well. Refrigerate. Serve with bread pieces and assorted cut-up vegetables or chips. Serve in round sourdough bread. Cut slice from top of bread loaf; remove center, leaving 1-inch thick shell. Cut removed bread into bite-size pieces. Spoon dip into bread shell just before serving.


Anmerkungen zum Rezept:
keine