Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Jaegerschnitzel (Hunter's Schnitzel)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Meat
1 x ca. 450 gPork cutlets 1/2 inch thick
egg beaten
 salt
 pepper
1/2 Tassebread crumbs
Gravy
2 x ca. 30 gBacon diced
4 x ca. 30 gOnion chopped
8 x ca. 30 gmushrooms sliced
1 Esslöffeltomato paste
1/2 Tassewater
1/2 Tassewine dry
1 Prisethyme
1/2 Teelöffelpaprika
1 Esslöffelparsley
2 Esslöffelsour cream
 salt
 pepper
die Zubereitung:

For meat: Pound cutlets. Rub salt and pepper onto cutlet. Let stand for about 10 minutes. Dip cutlet in beaten egg and then in crumbs. Brown in a small amount of oil over low heat for approximately 10 minutes on each side.

For gravy: While meat is browning, saute the bacon and onion until golden brown. Add tomato paste and mushrooms and saute over low heat. Add the wine, water and seasonings. Let simmer for 5 minutes. Stir in the sour cream. Pour over Schnitzel.


Anmerkungen zum Rezept:
keine