Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Jalapeno Onion Marmalade
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/4 x ca. 450 gRed or yellow onions; chopped fine,
 (about 4 cups)
3 Esslöffelolive oil
 salt
 black pepper freshly ground
Fresh jalapeno chilies; seeded, minced
2 EsslöffelHoney or sugar
3 EsslöffelRed wine vinegar -; (to 4 tbspns)
1/4 Tassewater
die Zubereitung:

In a large heavy skillet cook onions in oil with salt and pepper to taste over moderate heat, stirring, until softened. Add jalapenos and cook, stirring, 1 minute. Add honey or sugar and cook, stirring, 1 minute. Add vinegar and simmer, stirring, until almost all liquid is evaporated. Add water and simmer, stirring, until mixture is slightly thickened and onions are very tender, about 10 minutes. Season marmalade with salt and pepper. Marmalade may be made 2 days ahead and chilled, covered. Reheat marmalade before serving. This recipe yields 2 cups.

Recipe

Downloaded from their Web-Site - http://www. Foodtv. Com

Formatted for MasterCook by Joe Comiskey, aka Mr Mad - jpmd44a@prodigy. Com ~or- Mad-Squad@prodigy. Net


Anmerkungen zum Rezept:
keine