Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Jan's Veggie Soup
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Stalks celery chopped
8 x ca. 30 gmushrooms sliced
Zucchini sliced
2 grossOnions; chopped, up to 3
cloves garlic minced
bay leaves
1 Esslöffelmarjoram
1 grosscarrot grated
1/2 TasseLentils
Leaves cabbage; chopped
Potato; chopped, (peel if potato is not organic)
Tomato; chopped, (can use small can stewed tomatoes)
1/2 x ca. 450 gSoy or mung sprouts
1/8 TeelöffelPepper; up to 1/4
Veggie broth cubes or 2 tsp powder; up to 2
 Water to cover
die Zubereitung:

Put everything in a large pot and cook until veggies and lentils are tender. Put your favorite miso on the table and add to taste in each individual bowl.

by MM_Buster v2.0l.


Anmerkungen zum Rezept:
keine