Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 | Onions cut in strips |
1 1/2 Tasse | Gram flour |
1 Esslöffel | Rice flour |
6 | Green chillies finely chopped; (6 to 7) |
1 Esslöffel | Coriander leaves finely chopped |
2 Esslöffel | oil hot |
| salt |
| Oil to deep fry |
Sprinkle salt over onion in a wide bowl.
Keep aside for 15-20 minutes.
Add all other ingredients and mix well.
Do not add more water.
The water given out while onion marinated is enough.
Mix well, heat oil.
Drop gently small lumps of mixture in hot oil.
Deep fry on medium heat till golden brown.
Drain on kitchen paper to remove excess oil.
Serve hot with chutney or ketchup.
Making time:30 minutes
Shelflife:Best fresh
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |