Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lamb Shanks with Wine And Caper Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Lamb shanks
cloves garlic
1/2 Tassewhite wine
2 TeelöffelMixed mustard
2 Teelöffelcapers
2 EsslöffelRed currant jelly
1/2 Tassecream
1/2 Teelöffelsalt
 black pepper freshly ground
1/4 Tasseparsley chopped
die Zubereitung:

Place lamb shanks in a roasting dish.

Crush garlic, peel and scatter over shanks.

Bake at 180 C for 1 hour or until well cooked through and golden brown.

In a small saucepan heat wine, mustard, capers and jelly.

Bring to the boil. Add cream and simmer until sauce is reduced by half.

Add salt, pepper and parsley.

Serve with meat.

knuckles. The shank end of the lamb will feed more than one person. It's become trendy to call lamb knuckles lamb shanks so we are really using lamb knuckles in this recipe. Ask the butcher to trim them for you.


Anmerkungen zum Rezept:
keine