Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Maghreb Lamb Sausage
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/4 x ca. 450 gFatty lamb; (shoulder), cut into
 Cubes
cloves garlic minced
1 Esslöffelpaprika
1 Teelöffelcumin
1/2 TeelöffelHarissa
1/2 Teelöffelcloves
1/2 Teelöffelcinnamon
1/2 Teelöffelnutmeg
 salt
 pepper ground
3 Esslöffelcoriander fresh, chopped
1 Esslöffelparsley fresh, chopped
1 Teelöffelthyme fresh, chopped
 Water; to bind
 Sausage casings
2 Esslöffelolive oil
die Zubereitung:

Place the lamb and garlic in a food processor, and mix until mixed well together. Add the paprika, cumin, harissa, cloves, cinnamon, nutmeg, 11/2 teaspoons of salt and 1 teaspoon of pepper. Process together until well mixed. Add the coriander, parsley, thyme and a little water and pulse several times.

If you have a sausage attachment on your electric mixer, stuff the sausages, twisting and tying at 3 inch intervals. Place on a sheet pan in the refrigerator for 24 hours.

Brush the sausages with olive oil and grill on a barbecue or under a hot grill, turning until brown. Serve hot.


Anmerkungen zum Rezept:
keine