Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Marinated Beef Tenderloin with Sundried Tomato Mayonnaise
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
480 GrammBeef tenderloin; marinated for 2
 Hours
100 GrammSundried tomatoes
250 Grammmayonnaise
Marinade
500 Millilitersoy sauce
250 MilliliterMirin
Cloves garlic crushed
1 Esslöffelginger finely grated
1 Esslöffelhoney
1 Esslöffeloil
die Zubereitung:

1. Place marinated beef into a hot pan with a splash of olive oil and sear lightly on both sides. Remove from pan and store in fridge to cool.

2. Chop sundried tomatoes very finely and combine in a bowl with mayonnaise.

3. To serve, slice beef finely with a sharp knife, arrange on plate and garnish with sundried tomato mayonnaise, baby lettuce and halved cherry tomatoes.

Recipe provided by Stefan Herberger, Executive Chef, Sheraton Brisbane Hotel and Towers.

Per serving: 3686 Calories (kcal); 337g Total Fat; (79% calories from fat); 120g Protein; 75g Carbohydrate; 428mg Cholesterol; 36440mg Sodium Food Exchanges: 1/2 Grain(Starch); 11 1/2 Lean Meat; 12 1/2 Vegetable; 0 Fruit; 35 1/2 Fat; 1 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept:
keine