Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Masala Channa
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
250 GrammKabuli channa
2 mittelonions
4 EsslöffelOil; (4 to 5)
cloves garlic
1 inch piece ginger
1 TeelöffelCoriander-cumin
1 Teelöffelpepper
chillies green
1 TeelöffelChanna masala
1 Teelöffelgaram masala
1 Teelöffel`Kitchen King' masala
 salt
For Garnishing
1 ScheibeBoiled or fried potatoes; tomatoes, chopped
 Coriander leaves
 And lemon quarters.
die Zubereitung:

Soak channa overnight. Next morning boil in salted water till tender, or pressure-cook till done. Drain if necessary or dry by putting on high heat till water evaporates. Keep aside.

Grind together onions, garlic, ginger and chillies. Fry in oil till brown. Add spices and mix well, Add drained channa. Mix to coat channa with spices. Remove from fire. Serve garnished.


Anmerkungen zum Rezept:
keine