Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Nachos with Mustard Cheese Sauce
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
For Nachos
1/2 TasseFine maize flour
1/2 Tasseflour plain
 salt
 Oil to deep fry
For Mustard Cheese Sauce
1 TasseGrated cooking cheese
1/2 Tassecream fresh
1 Esslöffelbutter softened
1 TeelöffelMustard powder or paste
1/2 Teelöffelvinegar
1/2 TeelöffelCrushed red chilli or paprika
 salt
die Zubereitung:

For nachos:

Mix flours, salt and knead into soft pliable dough with water.

Divide into 2 parts. Roll into large rectangles on a clean work surface.

Use dry flour to dust the surface for ease.

Cut first into 2" strips, and then into 2" squares.

Then halve into triangles. Deep fry till lightly golden.

Drain and keep aside to cool.

For mustard cheese sauce:

Mix all ingredients together till a smooth paste is formed.

Add some milk if too thick.

Spread nachos in a shallow casserole, pour sauce on top.

Bake in a hot oven at 250 °C for 10 minutes or till sauce is lightly browned.

Serve hot with warm garlic bread or as is.

Making time: Nachos-30 minutes; Remaining-25 minutes

Shelflife: The fried nachos can be stored outside for 1 week or more.


Anmerkungen zum Rezept:
keine