Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Nasi Goreng Teri
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
100 GrammSmall salted fish oil
10 Flakes; (20 g) garlic,
 Chopped fine
eggs beaten
40 GrammShelled green peas
40 GrammCarrot; diced fine
40 GrammLeek finely chopped
1250 GrammRice; boiled
2 TeelöffelOyster sauce; (10 ml)
 A small piece nutmeg; crushed
1 1/2 Cm cinnamon
Garnishing
Onion; sliced and fried
 (50 g)
Potato; sliced and fried
 (60 g)
die Zubereitung:

Soak the salted fish in water for about 30 minutes. Drain and deep fry in hot oil til crisp and done.

Keep aside.

Heat a little oil in a wok. Saut, the garlic lightly. Add the beaten eggs, green peas, carrot and leek. Saut, for three minutes.

Add the boiled rice, oyster sauce, soya sauce and salt and pepper. Stir well.

Add the salted fish. Toss for around two minutes. Serve hot.


Anmerkungen zum Rezept:
keine