Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Old-Time Fudge
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tassesugar
3/4 Tassemilk
2 x ca. 30 gchocolate unsweetened
1 Prisesalt
1 Teelöffelcorn syrup
2 Esslöffelbutter or margarine
1 Teelöffelvanilla
 I add a couple heaping tbs. of
 Marshmellow
1/2 TasseBroken nuts <optional>
die Zubereitung:

Butter sides of heavy 2-quart saucepan. In it combine sugar, milk, chocolate, salt, and corn syrup. This is where I also add the Fluff. Heat and stir over medium heat till sugar dissolves and mixture comes to boiling. Then cook to soft-ball stage (234~), stirring only if necessary. Immediately remove from heat; add butter and cool to lukewarm (110~) without stirring. (I let set in sink of cold water.) Add vanilla. Beat vigorously until fudge becomes very thick and starts to lose its gloss. Quickly spread in buttered shallow pan. Score while warm, cut when firm.

time.


Anmerkungen zum Rezept:
keine