Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Onion Soup with Raisins And Madeira
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelbutter unsalted
2 Esslöffelolive oil
2 x ca. 450 gSweet yellow onions; peeled, and
 Sliced very thin
1 Teelöffelsalt
1 Teelöffelsugar
1/2 Teelöffelblack pepper freshly ground
Garlic cloves; minced or pureed
1/4 Teelöffelcloves ground
1 Teelöffelpaprika
2 Esslöffelgolden raisins
1/4 Tassemadeira dry
5 TasseRich chicken or beef stock
4 ScheibeHearty country bread; toasted, brushed wit
2 Teelöffelolive oil
die Zubereitung:

Heat butter and oil over medium-low heat in large kettle. Add onions, salt, sugar and pepper and stir well. Cook very gently 30 to 40 minutes until limp and well caramelized. Add the garlic, cloves, paprika and raisins and cook one minute until their aromas are released. Add Madeira and simmer until reduced by half. Add stock, bring to the boil, then lower heat and simmer covered one hour, then simmer uncovered 30 minutes more. Place one crouton in the bottom of each serving bowl and ladle soup over. This recipe yields 4 servings.

Recipe

from their Web-Site - http://www. Foodtv. Com

Formatted for MasterCook by Mr Mad, aka Joe Comiskey - jpmd44a@prodigy. Com


Anmerkungen zum Rezept:
keine