Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Orange, Fennel And Garlic Marinated Olives
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 TasseMixed Italian olives* such as Alfonse; Gaeta, and
 Sicilian, drained
1/4 TasseCaper berries*; drained
2 Esslöffelolive oil extra virgin
1 EsslöffelJulienne strips orange zest
1 TeelöffelFennel Seeds crushed
1 grossGarlic clove sliced
die Zubereitung:

* Mixed Italian olives and caper berries are available at specialty foods shops.

In a bowl, combine all ingredients. Marinate olives, covered and chilled, stirring occasionally, at least 1 day and up to 3.

Makes About 4 1/4 Cups.

Per serving: 250 Calories (kcal); 27g Total Fat; (96% calories from fat); trace Protein; 2g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 2mg Sodium Food Exchanges: 0 Grain(Starch); 0 Lean Meat; 0 Vegetable; 0 Fruit; 5 1/2 Fat; 0 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept:
keine