Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pan-Fried Chicken Salad
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5 x ca. 30 gBoneless chicken breast
 Breading; (personal favorite
 Flour, salt, black
 pepper
 Light corn oil
1 ca. 1 LiterLoose salad
4 x ca. 30 gHoney mustard dressing
2 x ca. 30 gtomato diced
2 x ca. 30 gDiced hard boiled egg
2 x ca. 30 gShredded cheese; (personal
 Preference)
die Zubereitung:

Procedure:

Slice chicken into 1/2" slices. Heat oil in skillet (approx. 300 degrees). Lightly bread chicken and place into hot skillet. While cooking, toss salad with dressing and place into serving dish. Top with egg, cheese and tomatoes. Remove cooked chicken from skillet and place over salad. Serve quickly as to keep chicken hot and salad cold.

Chef Tips: Keep salad chilled until serving time to prevent browning and wilting.


Anmerkungen zum Rezept:
keine