Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
200 Gramm | Cottage cheese; (paneer) grated |
3 | Carrots grated |
2 | onions grated |
1/2 Tasse | Cabbage finely chopped |
1/2 Tasse | Spinach chopped; boiled, drained |
1 Esslöffel | Cornflour |
1/2 Esslöffel | butter |
| pepper |
| salt |
2 Esslöffel | Cornflakes; (cereal) |
6 Scheibe | Wheat or white bread |
Heat butter, add onion, stir fry for a minute.
Add carrots, cabbage, spinach, salt , pepper, cornflour.
Stir well, keep aside.
Before serving:
Spread the mixture on each slice of bread.
Crush the cornflakes and sprinkle over the mixture.
Top with grated paneer liberally.
Bake in hot oven for 5 minutes before serving, or till tbe bread gets crisp.
Cut into triangles and serve hot with ketchup.
Making time: 20 minutes
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |