Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Paneer Open Toasts
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
200 GrammCottage cheese; (paneer) grated
Carrots grated
onions grated
1/2 TasseCabbage finely chopped
1/2 TasseSpinach chopped; boiled, drained
1 EsslöffelCornflour
1/2 Esslöffelbutter
 pepper
 salt
2 EsslöffelCornflakes; (cereal)
6 ScheibeWheat or white bread
die Zubereitung:

Heat butter, add onion, stir fry for a minute.

Add carrots, cabbage, spinach, salt , pepper, cornflour.

Stir well, keep aside.

Before serving:

Spread the mixture on each slice of bread.

Crush the cornflakes and sprinkle over the mixture.

Top with grated paneer liberally.

Bake in hot oven for 5 minutes before serving, or till tbe bread gets crisp.

Cut into triangles and serve hot with ketchup.

Making time: 20 minutes


Anmerkungen zum Rezept:
keine