Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Parsleyed Steamed Potatoes
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gSmall potatoes; (about 2 inches in
 Diameter)
2 Esslöffelbutter unsalted, softened
1/3 TasseFinely chopped fresh flat-leaf parsley
die Zubereitung:

Steam potatoes on a steamer rack set over boiling water, covered, until tender, 10 to 15 minutes. Toss with butter, parsley, and salt and pepper to taste.

Per serving: 921 Calories (kcal); 24g Total Fat; (22% calories from fat); 19g Protein; 163g Carbohydrate; 62mg Cholesterol; 58mg Sodium Food Exchanges: 11 Grain(Starch); 0 Lean Meat; 0 Vegetable; 0 Fruit; 4 1/2 Fat; 0 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept:
keine