Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Quick Mexican Rice
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassebasmati rice
1/2 TasseThinly shredded cabbage
1/4 Tassespring onions chopped
1/4 Tassetomatoes chopped
1/4 TasseChopped capsicum
1 Esslöffeltomato sauce
1 TeelöffelSoya sauce
1 TeelöffelChilli powder
1 Teelöffelsugar
 salt
2 Esslöffeloil
die Zubereitung:

Boil rice till almost done. Drain. Cool. Each grain should separate.

Heat a heavy saucepan, fry the capsicum till bright and tender, remove.

Add onions in same oil, remove when done, fry cabbage in same oil, remove.

Now add the tomatoes and chilli powder, salt, sugar and sauces. Add other vegetables back.

Transfer to the rice. Mix gently till the rice gets evenly coated.

Bake in a hot oven, covered, for 10-12 mins.

Serve hot.


Anmerkungen zum Rezept:
keine