Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | basmati rice |
1/2 Tasse | Thinly shredded cabbage |
1/4 Tasse | spring onions chopped |
1/4 Tasse | tomatoes chopped |
1/4 Tasse | Chopped capsicum |
1 Esslöffel | tomato sauce |
1 Teelöffel | Soya sauce |
1 Teelöffel | Chilli powder |
1 Teelöffel | sugar |
| salt |
2 Esslöffel | oil |
Boil rice till almost done. Drain. Cool. Each grain should separate.
Heat a heavy saucepan, fry the capsicum till bright and tender, remove.
Add onions in same oil, remove when done, fry cabbage in same oil, remove.
Now add the tomatoes and chilli powder, salt, sugar and sauces. Add other vegetables back.
Transfer to the rice. Mix gently till the rice gets evenly coated.
Bake in a hot oven, covered, for 10-12 mins.
Serve hot.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |