Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Red Bean Stew
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseSmall red beans; soaked overnight
 Rinsed and drained
1 1/2 ca. 1 Literwater
4 kleinCarrots diced
2 mittelChayote squash; diced
1 mittelyam diced
2 TasseLite coconut milk
scallions thinly sliced
2 Esslöffelthyme fresh, finely chopped
cloves garlic minced
1/4 kleinScotch bonnet pepper; minced
1/2 TeelöffelSalt
die Zubereitung:

Servings 6 Dairy-Free

A rich, traditional stew that's filled with the flavors of Jamaica.

Combine peas and water in a large pot. Bring to a boil, reduce heat, cover and simmer for 45 minutes or until tender.

Add carrots, chayote, yam and coconut milk. Bring to a boil, reduce heat, cover and simmer until vegetables are soft, about 15 minutes.

Add scallions, thyme, garlic, Scotch bonnet pepper and salt. Simmer, uncovered, until mixture thickens slightly, about 20 minutes. Serve with brown rice.

Per Serving: 273 Cal.; 15G Prot.; 1G Total Fat (0 Sat. Fat); 53G Carb.; 0 Chol.; 207MG Sod.; 15G Fiber


Anmerkungen zum Rezept:
keine