Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Red Cabbage Slaw
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gRed cabbage; sliced thinly
1 grosscarrot grated
1/3 TasseTightly packed minced fresh parsley
4 Esslöffellemon juice fresh
3/4 TeelöffelSea salt; or more to taste
die Zubereitung:

In a large bowl combine the lemon juices and sea salt. Add the red cabbage and carrot and coat the vegetable well. Place a weighted plate on the bowl to "press" the slaw. Allow the cabbage mixture to marinate for at least a half an hour. Stir in parsley just before serving.

Chef Du Jour Rachel Gitlin Show #DJ9515

Busted and entered for you by: Bill Webster


Anmerkungen zum Rezept:
keine