Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Salad of Jerked Pork And Cucumber Yoghurt
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
400 GrammJerked shoulder of pork
1 Esslöffelsugar
50 Milliliterwhite wine vinegar
50 Milliliterwater
 salt
 pepper
Cucumber
200 MilliliterNatural yoghurt
cloves garlic peeled, crushed
1 EsslöffelMint; freshly chopped
Mint tops to garnish
 salt
 pepper
die Zubereitung:

Season and spice the jerked pork shoulder. Roast till well done. Cool and cut into 1/2cm dice.

Mix the sugar, vinegar, water, salt and pepper. Cut the cucumber in half. Peel one half and cut the flesh without the pips into 1/2cm cubes. The other half should be fluted and cut into very thin slices. Marinate this in the sugar and vinegar mix.

Mix the yoghurt with the garlic, chopped mint, cucumber and jerked pork. Mix well.

Place a 6cm wide ring in the middle of a plate. Lay the thinly sliced cucumber around it, overlapping slightly. Fill the ring with the jerk pork mix.

Remove the ring and garnish with the mint tops.


Anmerkungen zum Rezept:
keine