Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Salsa Verde
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tasseonion chopped
1 Esslöffelgarlic chopped
1/2 Tassescallions Chopped
1/4 Tassewater
2 TasseCilantro
2 TasseFresh epazote
1/3 Tasseolive oil
 salt
 black pepper freshly ground
die Zubereitung:

In a blender, combine onion, garlic, scallions and water. Puree for 2 minutes and slowly add the cilantro and epazote. Slowly add 1/3 cup olive oil. Season with salt and pepper. This recipe yields ??.

Recipe

Martinez From the Tv Food Network - (Show # Cl-9321)

Formatted for MasterCook by Joe Comiskey, aka Mr Mad - joecomiskey@netzero. Net

Per serving: 840 Calories (kcal); 75g Total Fat; (75% calories from fat); 14g Protein; 39g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 134mg Sodium Food Exchanges: 2 Grain(Starch); 1/2 Lean Meat; 2 Vegetable; 0 Fruit; 14 1/2 Fat; 0 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept:
keine