Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/4 Tasse | onion chopped |
1 Esslöffel | garlic chopped |
1/2 Tasse | scallions Chopped |
1/4 Tasse | water |
2 Tasse | Cilantro |
2 Tasse | Fresh epazote |
1/3 Tasse | olive oil |
| salt |
| black pepper freshly ground |
In a blender, combine onion, garlic, scallions and water. Puree for 2 minutes and slowly add the cilantro and epazote. Slowly add 1/3 cup olive oil. Season with salt and pepper. This recipe yields ??.
Recipe
Martinez From the Tv Food Network - (Show # Cl-9321)
Formatted for MasterCook by Joe Comiskey, aka Mr Mad - joecomiskey@netzero. Net
Per serving: 840 Calories (kcal); 75g Total Fat; (75% calories from fat); 14g Protein; 39g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 134mg Sodium Food Exchanges: 2 Grain(Starch); 1/2 Lean Meat; 2 Vegetable; 0 Fruit; 14 1/2 Fat; 0 Other Carbohydrates
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |