Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1000 Gramm | Potatoes; peeled, halved or |
| Quartered (2lb) |
4 Esslöffel | Sunflower oil |
25 Gramm | Sesame seeds; (1oz) |
Preheat the oven to 220 °C, 425 °F, Gas Mark 7.
Place the potatoes in a large saucepan of cold water. Bring to the boil and simmer for 10 minutes. Drain well.
Heat the oil in a large roasting tray, place in the potatoes and toss well in the oil.
Cook for 45-60 minutes until brown and crisp, basting and turning frequently. Halfway through cooking, sprinkle with sesame seeds.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |